Relax Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Relax Zone

Welcome This is Relax Zone!

HomeHome  Latest imagesLatest images  БарајБарај  Регистрирајте сеРегистрирајте се  ВлезВлез  

SOY TU DUENA, Televisa|2010

Go down 
2 posters
АвторПорака
JK
Admin
JK

Број на мислења : 163

SOY TU DUENA, Televisa|2010  Empty
ПишувањеПредмет: SOY TU DUENA, Televisa|2010    SOY TU DUENA, Televisa|2010  Icon_minitimeПет Сеп 10, 2010 4:40 pm

SOY TU DUENA, Televisa|2010  Soytuduena450

Soy tu Duena - Твоја Господарка
Период на прикажување: 19 април 2010 -
Број на епизоди: 150

Синопсис:

Животот за Валентина се променува на денот, на кој нејзиниот свршеник ја остава пред олтар. Таа е девојка, на која животот и се насмевнува во секоја смисла на зборот. Има убавина и огромно богатство, кое го добила од своите родители откако починале. Живее на имотот во Мексико Сити во друштво со својата тетка Исабел и братучетката Ивана, која отсекогаш и завидувала, поради тоа што мисли дека заслужува се‘ што има Валентина. За Валентина се‘ се променува, кога нејзиниот свршеник Алонсо, кој во друштво со Ивана кројат план за да ја уништат, и да тој да ја остави пред олтар. Од тој момент таа слатка, праведна и добродушна девојка станува ладна, авторитетна и жена без душа. Валентина се осамостојува и заминува да живее на имотот „Los Casbabeles“, во нејзина сопственост во едно село, каде што го запознава Хосе Мигел, кој од неодамна се преместил да живее во соседниот имот. Не многу подоцна, луѓето од областа започнуваат да ја мразат Валентина, затоа што нејзиниот управник Росендо, садистичен маж, извршува ужасни нешта во нејзино име. Меѓу Хосе Мигел и Валентина се раѓаат недоразбирања поради границите на нивните имоти, на кои таа реагира многу бурно, но Хосе Мигел, кој се вљубува во убавината и силниот карактер на Валентина, прави обиди да ја добие. И покрај сите ужасни работи, организирани од Ивана и Росендо, Валентина ги искажува чувствата кон Хосе Мигел и малку по малку почнува да омекнува нејзиниот карактер. На крајот чувствата ја победуваат гордоста и двајцата ја добиваат вистинската љубов.
Вратете се на почетокот Go down
https://relaxzone.forumakers.com
Madrastra

Madrastra

Број на мислења : 53

SOY TU DUENA, Televisa|2010  Empty
ПишувањеПредмет: Re: SOY TU DUENA, Televisa|2010    SOY TU DUENA, Televisa|2010  Icon_minitimeСаб Сеп 18, 2010 2:32 pm

Ивана и Валентина ги обожавм....
Росендо ми е одвратен!!
Валентина е многу мила, иако глуми дека е лошаSmile
Сакам да биде старата... Very Happy
Вратете се на почетокот Go down

SOY TU DUENA, Televisa|2010
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» MAR DE AMOR, Televisa|2009/10
» PIRANHA 3D /2010